Перейти до вмісту
Головна » Шоколадний брауні з грушами та горіхами

Шоколадний брауні з грушами та горіхами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Шоколадний брауні з грушами та горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    Для тесту:
    ❯ 4 яйця
    ❯ 250 г цукру
    ❯ 150 г вершкового масла
    ❯ 200 г чорного шоколаду
    ❯ по 100 г волоських і лісових горіхів
    ❯ 60 г борошна
    ❯ 60 г какао-порошку
    ❯ 1 ст. л. вершкового масла (розтопити)
    Для груш:
    ❯ 2–3 груші
    ❯ 1 лимон
    ❯ 100 г цукру

    Покроковий процес приготування брауні з грушами та горіхами

    Крок 1

    Груші вимити, очистити, зберігши хвостики, і, не розрізаючи їх, акуратно вирізати серцевини з насінням. У каструлі залити груші 500 мл води, додати цукор та сік лимона та довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму і поширувати груші 15-20 хв. Пошировані груші перекласти в іншу посуд.

    Крок 2

    Шоколад дрібно поламати та розтопити на повільному вогні із вершковим маслом. Горіхи підсушити на сковороді без додавання жиру та подрібнити у блендері.

    Крок 3

    У глибокій стійкій мисці збити яйця із цукром. Не припиняючи збивати, влити шоколадну масу та добре перемішати. Порціями підмішати борошно, какао та мелені горіхи.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 160 °. Форму для випікання вистелити пергаментом та влити в неї тісто. Вставити у виріб пошовані груші та злегка змастити їх розтопленим олією. Випікати брауні 35-40 хв. Готовому брауні дати повністю охолонути.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шоколадний брауні з грушами та горіхами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *