Перейти до вмісту
Головна » Шоколадний десерт

Шоколадний десерт

    Шоколадний десерт

    «Діаменю» рецепт “Шоколадний десерт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    2,1 ХО
    197 ккал

    Інгредієнти

    – 1 ч. л. какао-порошку
    – 100 г полуниці
    – 2 шматочки цілозернового хлібця
    – 300 мл нежирного йогурту
    – ваніль і цукрозамінник – на смак
    – 3 листочки м’яти

    Покрокове приготування шоколадного десерту

    Крок 1

    Квасолю заливаю водою на 10 годин. Овочі (морква, цибуля та солодкий перець) очищаю. Цибулю нарізаю кубиками

    Крок 2

    У каструлі розігріваю олію та обсмажую цибулю 2-3 хвилини. Моркву нарізаю кружальцями. Солодкий перець
    нарізаю соломкою.

    Крок 3

    До цибулі додаю квасолю, солодкий перець і морква. Всипаю паприку та сіль. Перемішую та вливаю 250 мл гарячої води.

    Крок 4

    Доводжу до кипіння, потім зменшую вогонь, накриваю кришкою та тушу 1-1,5 години. Перед подачею прикрашаю подрібненим кропом.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шоколадний десерт. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *