«Діаменю» рецепт “Шоколадний десерт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,1 ХО
197 ккал
Інгредієнти
– 1 ч. л. какао-порошку
– 100 г полуниці
– 2 шматочки цілозернового хлібця
– 300 мл нежирного йогурту
– ваніль і цукрозамінник – на смак
– 3 листочки м’яти
Покрокове приготування шоколадного десерту
Крок 1
Квасолю заливаю водою на 10 годин. Овочі (морква, цибуля та солодкий перець) очищаю. Цибулю нарізаю кубиками
Крок 2
У каструлі розігріваю олію та обсмажую цибулю 2-3 хвилини. Моркву нарізаю кружальцями. Солодкий перець
нарізаю соломкою.
Крок 3
До цибулі додаю квасолю, солодкий перець і морква. Всипаю паприку та сіль. Перемішую та вливаю 250 мл гарячої води.
Крок 4
Доводжу до кипіння, потім зменшую вогонь, накриваю кришкою та тушу 1-1,5 години. Перед подачею прикрашаю подрібненим кропом.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!