Перейти до вмісту
Головна » Шоколадний пиріг з сирною начинкою

Шоколадний пиріг з сирною начинкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Шоколадний пиріг з сирною начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 270 ккал, 4 г білків,
    14 г жирів, 32 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 12 порцій
    Для тесту:
    ❯ 100 г чорного шоколаду
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ сіль
    ❯ 185 г цукру
    ❯ 1 ст. л. ванільного цукру
    ❯ 115 г борошна
    ❯ 1 ст. л. порошку какао
    Для начинки:
    ❯ 200 г м’якого сиру
    ❯ 2 ст. л. цукрової пудри
    ❯ терта цедра 1/2 апельсину
    ❯ 1 яєчний жовток
    ❯ 2 ст. л. маку

    Покроковий процес приготування шоколадного пирігу

    Крок 1

    Шоколад поламати невеликими шматочками та розтопити з олією на гарячій водяній бані. Додати щіпку солі, цукор, ванільний цукор і прогрівати отриману суміш, постійно помішуючи, бл. 2 хв, не доводячи до кипіння. Всипати борошно, що просіює з какао та ретельно перемішати.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 170 °. Для начинки у глибокій мисці сир розтерти з цукровою пудрою, цедрою апельсина, яєчним жовтком та маком.

    Крок 3

    У вистеленому папером для випікання форму вилити шоколадне тісто, потім викласти сирну начинку і за допомогою ножа або вилки злегка змішати обидві маси. Випікати пиріг бл. 30 хв. Перевірити готовність пирога, проткнувши його
    дерев’яною шпажкою (тісто не повинно до неї прилипати). Дати пирогу охолонути і нарізати його порційними шматочками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шоколадний пиріг з сирною начинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *