Перейти до вмісту
Головна » Шоколадний торт

Шоколадний торт

    Шоколадний торт

    «Діаменю» рецепт “Шоколадний торт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    2,5 ХО
    278 ккал

    Інгредієнти

    – 100 г вівсяного борошна
    – 3 ч. л. какао
    – замінник цукру – на смак
    – 2 ч. л. розпушувача
    – 1 яйце
    – дрібка солі
    – 50 мл кави
    – 1 ст.л рослинної олії
    – 1 ч. л. ваніліну

    Покрокове приготування шоколадного торту

    Крок 1

    Змішую какао-порошок, борошно, сіль та розпушувач. Яйце збиваю, з’єдную з кавою, олією, 0,5 ст. води, ваніліну. Додаю замінник цукру. З’єдную з сухою какао-сумішшю. Перемішую до однорідного стану.

    Крок 2

    Те, що вийшло тісто викладаю у форму для випічки, змащену олією, прикриваю фольгою і ставлю в духовку, розігріту до 180 градусів, на 40 хвилин.

    Крок 3

    Коли торт буде готовий, даю йому охолонути і змащую йогуртом з додаванням цукрозамінника. Прикрашаю фруктами.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шоколадний торт. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *