Перейти до вмісту
Головна » Шоколадний торт серце

Шоколадний торт серце

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Шоколадний торт серце” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 30 хвилин
    У 1 порції: 350 ккал, 7 г білків,
    20 г жирів, 37 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 12 порцій
    Для коржів:
    ❯ 2 яйця
    ❯ 200 г цукру
    ❯ по 1 склянці молока та рослинної олії
    ❯ 2 склянки борошна
    ❯ 1 пакетик розпушувача
    ❯ 2 ст. л. порошку какао
    Для шоколадного крему:
    ❯ по 100 г чорного та молочного шоколаду
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ 100 мл вершків жирністю 33%
    Для шоколадних фігурок та глазурі:
    ❯ по 100 г білого та чорного шоколаду
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ рожевий харчовий барвник
    ❯ порошок какао

    Покроковий процес приготування шоколадного торту серце

    Крок 1

    Для фігурок білий шоколад поламати та розтопити на гарячій водяній бані з 25 г вершкового масла. Додати кілька крапель харчового барвника. Масу збити, вилити на вистелену пергаментним папером робочу поверхню та розрівняти лопаткою. Коли маса почне затвердіти, металевими виїмками вирізати серця і дати їм повністю затвердіти.

    Крок 2

    Для крему весь шоколад поламати та розтопити з вершковим маслом. Влити вершки, перемішати

    Крок 3

    Нагріти духовку до 180 °. Жовтки відокремити від білків і збивати у глибокій мисці з цукром 5 хв. Порціями, чергуючи з молоком і олією, підмішати борошно з какао та розпушувачем. Акуратно ввести білки, збиті у піну. Вилити тісто в змащену жиром роз’ємну форму і випікати 40 хв.

    Крок 4

    Для глазурі розтопити чорний шоколад із 25 г вершкового масла. Корж, що остигнув, розрізати горизонтально
    навпіл і з’єднати кремом. Покрити торт глазур’ю, посипати какао і прикрасити фігурками із шоколаду.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шоколадний торт серце. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *