Перейти до вмісту
Головна » Штрудель із сиром яблуками та полуницею

Штрудель із сиром яблуками та полуницею

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Штрудель із сиром яблуками та полуницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ:
    ❯ 125 г борошна
    ❯ сіль
    ❯ 1 ст. л. рослинного масла
    ❯ 100 мл теплої води
    ❯ 1 яйце для змащування
    Для начинки:
    ❯ 125 г полуниці
    ❯ 1–2 яблука
    ❯ 50 г цукру
    ❯ 1 ч. л. соку лимона
    ❯ 250 г сиру
    ❯ 20 г вершкового масла
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру

    Покроковий процес приготування штруделя із сиром

    Крок 1

    Борошно просіяти з щіпкою солі, додати масло і воду і руками вимісити гладке нелипке тісто. Перекласти тісто на посипану борошном робочу поверхню та добре обім’яти.

    Крок 2

    Глибоку миску змастити олією, перекласти до неї тісто, накрити харчовою плівкою і дати йому відстоятись у холодильнику 30 хв.

    Крок 3

    Підготувати начинку. Полуницю та яблука вимити та обсушити. Полуницю нарізати скибочками, яблука очистити та нарізати дрібними кубиками. Збризкати яблука соком лимона. Сир розтерти з цукром та ванільним цукром.

    Крок 4

    Тісто розкотити дуже тонко у прямокутний пласт, змастити олією та перекласти на змащене деко. Духовку нагріти до 175 °. Викласти на тісто сир, залишивши з усіх боків вільні краї бл. 2 см, розподілити яблука та полуницю. Вершкове масло охолодити, дрібно порубати та посипати начинку. Згорнути тісто в рулет і перевернути його швом донизу. Яйце розбовтати та за допомогою кулінарного пензлика змастити виріб. Випікати 35 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Штрудель із сиром яблуками та полуницею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *