Перейти до вмісту
Головна » Шурпа з яловичини

Шурпа з яловичини

    Шурпа з яловичини

    «Діаменю» рецепт “Шурпа з яловичини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    45 ккал

    Інгредієнти

    – 800 г яловичини на кістки
    – 6 картоплин
    – 2 моркви
    – 2 середні цибулини
    – 1 солодкий перець
    – сіль
    – куркума
    – перець
    – каррі
    – зелень петрушки

    Покрокове приготування шурпи з яловичини

    Крок 1

    М’ясо мий і нарізаю на порційні шматочки. Заливаю холодною водою і варю до готовності близько 1,5 години.

    Крок 2

    Дістаю м’ясо, даю трохи охолонути та видаляю кістки. У бульйон повертаю м’ясо, додаю дрібно нарізаний солодкий перець. Цибулю та моркву чищу, нарізаю великими кубиками та також відправляю в бульйон.

    Крок 3

    Солю, додаю прянощі та нарізаний кубиками картопля. За 5 хвилин до готовності всипаю рубану зелень петрушки.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Шурпа з яловичини. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *