Рецепт “Скумбрія в олії” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Рослинна олія 200 мл
– Чорний перець горошком 1 ч.л.
– Насіння коріандру 1 ч.л.
– Цукор 1 ч.л.
– Часник 4 зубчики
– Сік 1 лимона
– Лавровий лист 4 шт
– Сіль 1 ст.л.
Покроковий процес приготування скумбрії в олії
Крок 1
Чистимо і миємо скумбрію. Нарізаємо шматочками та викладаємо в каструлю. Додаємо часник та лавровий лист. У олію з водою додаємо 1 ст.л. солі, цукор та сік маленький лимон. Потім насіння кінзи, коріандр, чорний мелений перець, добре перемішуємо та відправляємо в каструлю.
Крок 2
Закриваємо каструлю кришкою і ставимо на вогонь. Коли закипить, зменшуємо вогонь на мінімум і готування не менше двох годин. Через дві години знімаємо з вогню та залишаємо остигати (на ніч) не знімаючи кришку.
Крок 3
Скумбрію можна їсти одразу, а можна зробити консерву. Перекладаємо рибу в банку, заливаємо олією і закриваємо кришкою.