«Діаменю» рецепт “Скумбрія з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
184 ккал
Інгредієнти
❯ 2 скумбрії
❯ 200 г. стручкової квасолі
❯ 2 цибулини
❯ 1 морква
❯ 1 лимон
❯ 100 г. майонезу
❯ сіль і перець
Покрокове приготування скумбрії з овочами
Крок 1
Рибу чищу, мою, натираю сіллю та перцем. Цибулю нарізаю півкільцями, моркву натираю на середній тертці. Овочі змішую, начиняю ними рибу. Лимон нарізаю скибочками, вставляю у надрізи на спинці риби.
Крок 2
Змащую скумбрію майонезом, викладаю в рукав для запікання, зав’язую.
Крок 3
Сковороду вистилаю фольгою, у центр викладаю рукав із рибою, навколо розкладаю квасолю, вмочивши в майонез. Запікаю в духовці за температури 180 град. близько 35 хвилин.