Перейти до вмісту
Головна » Скумбрія з овочами

Скумбрія з овочами

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Скумбрія з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    184 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 2 скумбрії
    ❯ 200 г. стручкової квасолі
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 лимон
    ❯ 100 г. майонезу
    ❯ сіль і перець

    Покрокове приготування скумбрії з овочами

    Крок 1

    Рибу чищу, мою, натираю сіллю та перцем. Цибулю нарізаю півкільцями, моркву натираю на середній тертці. Овочі змішую, начиняю ними рибу. Лимон нарізаю скибочками, вставляю у надрізи на спинці риби.

    Крок 2

    Змащую скумбрію майонезом, викладаю в рукав для запікання, зав’язую.

    Крок 3

    Сковороду вистилаю фольгою, у центр викладаю рукав із рибою, навколо розкладаю квасолю, вмочивши в майонез. Запікаю в духовці за температури 180 град. близько 35 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як готується Скумбрія з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *