«Діаменю» рецепт “Слабосолона форель” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0 ХО
88 ккал
Інгредієнти
– 300-400 г хвостової частини філе форелі
– 4 ст. солі
– 2 ст. горілки
– пучок зелені кропу
– 1 ч. л. лимонної цедри
– суміш перців
– прованські трави – на смак
Покрокове приготування слабосолоної форелі
Крок 1
Змішую сіль та горілку. Третина отриманої суміші розподіляю дном пластикового контейнера. Укладаю шматки форелі шкірою вниз.
Крок 2
Викладаю суміш, що залишилася. Закриваю контейнер кришкою та ставлю в холодильник на 12 годин.
Крок 3
Кріп дрібно нарізаю, змішую з травами, сумішшю перців і цедрою, змащу рибу. Викладаю на пластиковий піддон і разом із ним обертаю харчовою плівкою. Зберігаю у морозилці.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!