Перейти до вмісту
Головна » Слабосолона форель

Слабосолона форель

    Слабосолона форель

    «Діаменю» рецепт “Слабосолона форель” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0 ХО
    88 ккал

    Інгредієнти

    – 300-400 г хвостової частини філе форелі
    – 4 ст. солі
    – 2 ст. горілки
    – пучок зелені кропу
    – 1 ч. л. лимонної цедри
    – суміш перців
    – прованські трави – на смак

    Покрокове приготування слабосолоної форелі

    Крок 1

    Змішую сіль та горілку. Третина отриманої суміші розподіляю дном пластикового контейнера. Укладаю шматки форелі шкірою вниз.

    Крок 2

    Викладаю суміш, що залишилася. Закриваю контейнер кришкою та ставлю в холодильник на 12 годин.

    Крок 3

    Кріп дрібно нарізаю, змішую з травами, сумішшю перців і цедрою, змащу рибу. Викладаю на пластиковий піддон і разом із ним обертаю харчовою плівкою. Зберігаю у морозилці.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Слабосолона форель. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *