Перейти до вмісту
Головна » Сливовий суп

Сливовий суп

    Сливовий суп

    «Діаменю» рецепт “Сливовий суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    61 ккал

    Інгредієнти

    – 600 г курки
    – 2 л води
    – 2 картоплини
    – цибулина
    – 1 морква
    – 2 ст. рису
    – лавровий лист
    – сіль та перець – на смак
    Для соусу:
    – 200 г слив
    – стручок перцю чилі
    – 1 зубчик часнику
    – зелень кропу
    – кінзи, селери, сіль та мелений перець – на смак

    Покрокове приготування сливового супу

    Крок 1

    Курку, очищену цибулю та моркву готую в мультиварці в режимі «Суп» 50 хвилин, додавши лавровий. лист, сіль, перець. Курку та овочі дістаю, бульйон проціджую. Куряче м’ясо відокремлюю від кісток. У бульйон додаю нарізану кубиками картопля і промитий рис. Готую в режимі “Суп” 30 хвилин.

    Крок 2

    У слив видаляю кісточки, викладаю в сотейник, додаю рубану зелень кропу та селери, проварюю до м’якості слив. Всипаю рубаний часник, перець чилі (без насіння) та подрібнюю в блендері.

    Крок 3

    Додаю сіль, мелений перець, перемішую. До супу подаю м’ясо і сливовий соус, посипаю листочками кінзи.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сливовий суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *