«Діаменю» рецепт “Сливовий суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
61 ккал
Інгредієнти
– 600 г курки
– 2 л води
– 2 картоплини
– цибулина
– 1 морква
– 2 ст. рису
– лавровий лист
– сіль та перець – на смак
Для соусу:
– 200 г слив
– стручок перцю чилі
– 1 зубчик часнику
– зелень кропу
– кінзи, селери, сіль та мелений перець – на смак
Покрокове приготування сливового супу
Крок 1
Курку, очищену цибулю та моркву готую в мультиварці в режимі «Суп» 50 хвилин, додавши лавровий. лист, сіль, перець. Курку та овочі дістаю, бульйон проціджую. Куряче м’ясо відокремлюю від кісток. У бульйон додаю нарізану кубиками картопля і промитий рис. Готую в режимі “Суп” 30 хвилин.
Крок 2
У слив видаляю кісточки, викладаю в сотейник, додаю рубану зелень кропу та селери, проварюю до м’якості слив. Всипаю рубаний часник, перець чилі (без насіння) та подрібнюю в блендері.
Крок 3
Додаю сіль, мелений перець, перемішую. До супу подаю м’ясо і сливовий соус, посипаю листочками кінзи.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!