Перейти до вмісту
Головна » Сочевичний суп

Сочевичний суп

    Сочевичний суп

    «Діаменю» рецепт “Сочевичний суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    123 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г м’ясного фаршу
    – 100 г сочевиці
    – 2 картоплини
    – 3 помідори
    – 2 стебла селери
    – 1 перець чилі
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – сіль та мелений перець – на смак

    Покрокове приготування сочевичного супу

    Крок 1

    Моркву, цибулю, перець чилі та селеру нарізаю, підрум’янюю на рослинній олії.

    Крок 2

    Помідори подрібнюю в блендері, викладаю картопляне пюре до овочів та тушу протягом 10 хвилин.

    Крок 3

    Потім підмішую фарш. Обсмажую, розбиваючи грудочки, 10 хвилин.

    Крок 4

    Перекладаю вміст сковороди в каструлю, додаю нарізану кубиками картопля, сочевицю і заливаю 4 л води. Солю, перчу. Варю до готовності картоплі.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сочевичний суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *