«Діаменю» рецепт “Сочевичний суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
123 ккал
Інгредієнти
– 400 г м’ясного фаршу
– 100 г сочевиці
– 2 картоплини
– 3 помідори
– 2 стебла селери
– 1 перець чилі
– 1 цибулина
– 1 морква
– сіль та мелений перець – на смак
Покрокове приготування сочевичного супу
Крок 1
Моркву, цибулю, перець чилі та селеру нарізаю, підрум’янюю на рослинній олії.
Крок 2
Помідори подрібнюю в блендері, викладаю картопляне пюре до овочів та тушу протягом 10 хвилин.
Крок 3
Потім підмішую фарш. Обсмажую, розбиваючи грудочки, 10 хвилин.
Крок 4
Перекладаю вміст сковороди в каструлю, додаю нарізану кубиками картопля, сочевицю і заливаю 4 л води. Солю, перчу. Варю до готовності картоплі.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!