Перейти до вмісту
Головна » Сочевиця з каррі

Сочевиця з каррі

    Сочевиця з каррі

    «Діаменю» рецепт “Сочевиця з каррі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    3,8 ХО
    295 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г червоної сочевиці
    – 1 цибулина
    – 2 моркви
    – 1,5 ч.л. каррі
    – 0,5 ч.л. меленої кориці
    – 3 ст. рослинної олії
    – 1,5 ст. води
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування сочевиці з каррі

    Крок 1

    Цибулю та моркву очищаю, нарізаю кубиками. Пасерую овочі на олії до золотистого кольору. Сочевицю мою.
    Викладаю її в сковороду, додаю корицю та каррі. Заливаю водою.

    Крок 2

    Тушу 10-15 хвилин на малому вогні, періодично помішуючи, до м’якості сочевиці. У вже готову кашу додаю сіль та перець

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Сочевиця з каррі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *