Перейти до вмісту
Головна » Соковита форель у духовці

Соковита форель у духовці

    Соковита форель у духовці

    Рецепт “Соковита форель у духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Форель 1 кг
    – Картопля 400 гр
    – Спаржа 200гр
    – Оливки (Каламата) 200 гр
    – Помідори чері 400 гр
    – Часник 3 зубки
    – Оливкова олія
    – Італійські трави (розмарин, тим’ян, орегано)
    – Орегано
    – Чорний перець
    – Сіль

    Покроковий процес приготування форелі у духовці
    Соковита форель у духовці1

    Крок 1

    Змащуємо рибу оливковою олією. Перчимо і солимо великою сіллю. Дрібно нарізу часник і натираємо рибу всередині. Кладемо італійські трави всередину риби. Також кладемо три часточки лимона.

    Соковита форель у духовці2

    Крок 2

    Нарізаємо картоплю завтовшки 5 мм. Додаємо оливки без кісточок, трохи оливкової олії, солимо і перчимо. Добре все перемішуємо.

    Соковита форель у духовці3

    Крок 3

    Кладемо рибу на пергамент. Викладаємо часточки картоплі та зверху кладемо оливки.

    Соковита форель у духовці4

    Крок 4

    Помідори чері розрізаємо на дві частини. Додаємо трохи оливкової олії, солі, перцю, щіпки чилі, сухий орегано та трохи нарізаного часнику. Все добре перемішуємо. Викладаємо помідори з іншого боку риби.

    Соковита форель у духовці5

    Крок 5

    Спаржу заливаємо олією, солимо, перчимо і кладемо поруч із помідорами. Відправляємо у духовку за 180 градусів на 45 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як готується Соковита форель у духовці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *