Рецепт “Соковита форель у духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Форель 1 кг
– Картопля 400 гр
– Спаржа 200гр
– Оливки (Каламата) 200 гр
– Помідори чері 400 гр
– Часник 3 зубки
– Оливкова олія
– Італійські трави (розмарин, тим’ян, орегано)
– Орегано
– Чорний перець
– Сіль
Покроковий процес приготування форелі у духовці
Крок 1
Змащуємо рибу оливковою олією. Перчимо і солимо великою сіллю. Дрібно нарізу часник і натираємо рибу всередині. Кладемо італійські трави всередину риби. Також кладемо три часточки лимона.
Крок 2
Нарізаємо картоплю завтовшки 5 мм. Додаємо оливки без кісточок, трохи оливкової олії, солимо і перчимо. Добре все перемішуємо.
Крок 3
Кладемо рибу на пергамент. Викладаємо часточки картоплі та зверху кладемо оливки.
Крок 4
Помідори чері розрізаємо на дві частини. Додаємо трохи оливкової олії, солі, перцю, щіпки чилі, сухий орегано та трохи нарізаного часнику. Все добре перемішуємо. Викладаємо помідори з іншого боку риби.
Крок 5
Спаржу заливаємо олією, солимо, перчимо і кладемо поруч із помідорами. Відправляємо у духовку за 180 градусів на 45 хвилин.