Перейти до вмісту
Головна » Соус зі шпинату з горіхами

Соус зі шпинату з горіхами

    Соус зі шпинату з горіхами

    «Діаменю» рецепт “Соус зі шпинату з горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    280 ккал

    Інгредієнти

    – Пучок шпинату
    – 3 ст. нежирної сметани
    – 3 ч. л. вівсяного борошна
    – 100 г кеш’ю
    – 1 ст. кунжуту
    – 1 ч. л. оливкової олії
    – коріандр
    – чорний перець
    – перець чилі та куркума
    – 1/3 ч. л. подрібнених прованських трав
    – сіль на смак

    Покрокове приготування соус зі шпинату

    Крок 1

    Обсмажую кунжут і горіхи на сковороді без олії, щоб вони підрум’янилися (близько 2-х хвилин). Те саме саме проробляю з цілим коріандром та чорним горошком перцем. У ступці розтираю в порошок прянощі разом із перцем чилі та додаю мелену куркуму. Все перемішую.

    Крок 2

    Шпинат мою та дрібно нарізаю. Розігріваю в сотейнику олію, додаю суміш прованських трав та викладаю шпинат. Постійно помішую.

    Крок 3

    Тушу близько 7 хвилин, додаю борошно, сметану та кунжут. Тушу ще 3 хвилини, додаю горіхи та сіль на смак. Даю трохи охолонути і доводжу у блендері до консистенції сметани.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Соус зі шпинату з горіхами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *