Перейти до вмісту
Головна » Суфле із яблук

Суфле із яблук

    Суфле із яблук

    «Діаменю» рецепт “Суфле із яблук” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,5 ХО
    112 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г сиру (9%)
    – 1 яблуко
    – 1 яйце

    Покрокове приготування яблучного суфле

    Крок 1

    Яблуко очищаю від шкірки, натираю на середній тертці та додаю сир та яйце. Ретельно перемішую. Тісто виходить рідким. Заповнюю силіконові формочки.

    Крок 2

    Ставлю у мікрохвильовку на максимальну потужність на 3 хв. Перевіряю паличкою готовність і за потреби ставлю ще на 3 хвилини.

    Крок 3

    Яблучне суфле посипаю корицею і подаю до столу.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суфле із яблук. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *