«Діаменю» рецепт “Суфле із яблук” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,5 ХО
112 ккал
Інгредієнти
– 200 г сиру (9%)
– 1 яблуко
– 1 яйце
Покрокове приготування яблучного суфле
Крок 1
Яблуко очищаю від шкірки, натираю на середній тертці та додаю сир та яйце. Ретельно перемішую. Тісто виходить рідким. Заповнюю силіконові формочки.
Крок 2
Ставлю у мікрохвильовку на максимальну потужність на 3 хв. Перевіряю паличкою готовність і за потреби ставлю ще на 3 хвилини.
Крок 3
Яблучне суфле посипаю корицею і подаю до столу.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!