Рецепт “Суп-гуляш під рум’яною скоринкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 20 хвилин
У 1 порції: 467 ккал, 15 г білків,
31 г жирів, 33 г вуглеводів
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 1 цибулина
❯ 2 зубчики часнику
❯ 100 г шпику
❯ 300 г м’якоті яловичини (задня частина)
❯ 1 ст. л. меленого солодкого перцю
❯ 6 бульб картоплі
❯ 2 моркви
❯ 1 л яловичого бульйону
❯ 200 г листкового тіста
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ яйце для змащування
❯ зелень петрушки
Покроковий процес приготування супу-гуляш
Крок 1
Цибулю та часник очистити, дрібно порубати. Шпик нарізати дрібними кубиками, в сотейнику обсмажувати доти, доки не витопиться жир. Підмішати цибулю та обсмажити, потім додати часник і теж злегка обсмажити. М’якуш яловичини вимити, обсушити, нарізати кубиками (2×2 см). Підмішати м’ясо до суміші цибулі, обсмажувати до золотистого кольору. Посипати перцем солодким, готувати ще 1 хв.
Крок 2
Картоплю та моркву вимити, очистити, нарізати кубиками.
Крок 3
Овочі з’єднати з м’ясом, влити бульйон, посолити, поперчити, варити прибл. 40 хв.
Крок 4
Суп розлити в жароміцні форми. Тісто розкотити у пласт товщиною бл. 1 см і нарізати кружальцями по діаметру
трохи більше, ніж розмір форми. Форми накрити кришками з гуртків тіста. Яйце розбовтати у мисці та змастити їм тісто. Духовку нагріти до 200 °, готувати бл. 20 хв. Перед подачею посипати зеленню петрушки.