Перейти до вмісту
Головна » Суп із горошком

Суп із горошком

    Суп із горошком

    «Діаменю» рецепт “Суп із горошком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    78 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 кг курячого м’яса
    – 3 картоплини
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – 2 яйця
    – 1 банка зеленого консервованого горошку
    – сіль, перець, зелень кропу – на смак
    – 2 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування супу із горошком

    Крок 1

    Відварюю яйця круто. М’ясо мою, заливаю 2 л холодної води та доводжу до кипіння. Знімаю піну та варю куряче м’ясо до готовності близько 45 хвилин.

    Крок 2

    Цибулину очищаю і нарізаю кубиками, моркву чищу і подрібнюю на великій тертці. Цибулю пасерую на олії, додаю моркву та обсмажую ще близько п’яти хвилин. Бульйон зливаю, м’ясо охолоджую. Картоплю чищу, нарізаю соломкою та опускаю в бульйон.

    Крок 3

    Варю 15 хвилин і додаю цибулю з морквою. Курячий м’якуш та яйця подрібнюю, викладаю в бульйон, туди ж відправляю консервований горошок разом з маринадом. Солю, перчу. Варю близько 10 хвилин. Наприкінці варіння додаю подрібнений кріп

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із горошком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *