Перейти до вмісту
Головна » Суп із капустою

Суп із капустою

    Суп із капустою

    «Діаменю» рецепт “Суп із капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    170 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г відвареної яловичини
    – 3 картоплини
    – 250 г капусти
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – сіль
    – будь-яка зелень – на смак

    Покрокове приготування супу із капустою

    Крок 1

    М’ясо нарізаю порційними шматочками (з розрахунку по 5 шматочків на тарілку), варю у підсоленій воді.

    Крок 2

    В отриманому бульйоні відварюю картоплю, розрізану навпіл, потім додаю нашатковану капусту та кухлі моркви, солю.

    Крок 3

    При подачі на стіл у тарілку кладу варені овочі, м’ясо, цибулю, нарізану кільцями. Заливаю все бульйоном, посипаю суп подрібненою зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із капустою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *