«Діаменю» рецепт “Суп із капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
170 ккал
Інгредієнти
– 400 г відвареної яловичини
– 3 картоплини
– 250 г капусти
– 1 цибулина
– 1 морква
– сіль
– будь-яка зелень – на смак
Покрокове приготування супу із капустою
Крок 1
М’ясо нарізаю порційними шматочками (з розрахунку по 5 шматочків на тарілку), варю у підсоленій воді.
Крок 2
В отриманому бульйоні відварюю картоплю, розрізану навпіл, потім додаю нашатковану капусту та кухлі моркви, солю.
Крок 3
При подачі на стіл у тарілку кладу варені овочі, м’ясо, цибулю, нарізану кільцями. Заливаю все бульйоном, посипаю суп подрібненою зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!