Перейти до вмісту
Головна » Суп із консервованого лосося

Суп із консервованого лосося

    Суп із консервованого лосося

    «Діаменю» рецепт “Суп із консервованого лосося” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    36 ккал

    Інгредієнти

    – 1 банка (150 г) консервованого лосося
    – 0,5 л томатного соку
    – 1 огірок
    – 1 яйце
    – зелень, прянощі та сіль – на смак

    Покрокове приготування супу із лосося

    Крок 1

    Яйце відварюю круто. Очищаю, нарізаю дрібними кубиками. Огірок також дрібно нарізаю та змішую з яйцем. Заливаю суміш томатним соком. Туди ж викладаю шматочки консервованого лосося.

    Крок 2

    Подрібнюю зелень (петрушку, кінзу, кріп). Солю і перчу до смаку. Перемішую. Можна змішати рубану зелень з
    нежирною сметаною та додавати в тарілку безпосередньо перед подачею.

    Крок 3

    Страва виходить легкою і при цьому ситною. Можна використовувати будь-яку рибну консерву у власному соку

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із консервованого лосося. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *