«Діаменю» рецепт “Суп із креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
63 ккал
Інгредієнти
– 400 г сиру
– 200 г очищених креветок
– по пучку кропу та петрушки
– 2 ст. рослинної олії
– 1 цибулина
– 2 картоплини
– половина моркви
Покрокове приготування супу із креветками
Крок 1
Часник очищаю і дрібно шаткую. Пасерую на рослинній олії. Очищаю цибулю та моркву, подрібнюю і також злегка обсмажую. Сир натираю на великій тертці.
Крок 2
Каструлю з водою (2 літри) ставлю на вогонь. Коли закипить, викладаю сир. Помішую і чекаю, поки сир розплавиться. Картопля чищу, мою та нарізаю кубиками. Додаю до каструлі. Варю близько 15 хвилин.
Крок 3
Додаю очищені креветки, цибулю, моркву, часник та свіжу нарубану зелень. Солю, перчу. Після закипання варю ще близько 5 хвилин на малому вогні. Даю супу настоятися близько 20 хвилин під кришкою та подаю
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!