Перейти до вмісту
Головна » Суп із креветками

Суп із креветками

    Суп із креветками

    «Діаменю» рецепт “Суп із креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    63 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г сиру
    – 200 г очищених креветок
    – по пучку кропу та петрушки
    – 2 ст. рослинної олії
    – 1 цибулина
    – 2 картоплини
    – половина моркви

    Покрокове приготування супу із креветками

    Крок 1

    Часник очищаю і дрібно шаткую. Пасерую на рослинній олії. Очищаю цибулю та моркву, подрібнюю і також злегка обсмажую. Сир натираю на великій тертці.

    Крок 2

    Каструлю з водою (2 літри) ставлю на вогонь. Коли закипить, викладаю сир. Помішую і чекаю, поки сир розплавиться. Картопля чищу, мою та нарізаю кубиками. Додаю до каструлі. Варю близько 15 хвилин.

    Крок 3

    Додаю очищені креветки, цибулю, моркву, часник та свіжу нарубану зелень. Солю, перчу. Після закипання варю ще близько 5 хвилин на малому вогні. Даю супу настоятися близько 20 хвилин під кришкою та подаю

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із креветками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *