Перейти до вмісту
Головна » Суп із солодким перцем

Суп із солодким перцем

    Суп із солодким перцем

    «Діаменю» рецепт “Суп із солодким перцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    93 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г курячої грудки
    – 200 г болгарського перцю
    – 2 бульби картоплі
    – 2 томати
    – половина моркви
    – цибулина
    – 1 зубок часнику
    – 2 ст. оливкової олії
    – сіль
    – перець
    – зелень – на смак

    Покрокове приготування супу із солодким перцем

    Крок 1

    Купку нарізаю кубиками. Варю в 3 л окропу води, солі. Картоплю чищу, мою та нарізаю середні кубики. Додаю в каструлю та варю на середньому вогні 20 хвилин.

    Крок 2

    Цибулю нарізаю півкільцями. Пасерую на оливковій олії. Перець нарізаю брусочками та злегка обсмажую у тому ж олії. Томати мою, нарізаю кубиками, часник подрібнюю і також обсмажую. Додаю прянощі.

    Крок 3

    Моркву натираю на середній тертці. Додаю до каструлі моркву, цибулю, перець, томати з часником. Варю ще близько 5 хвилин, засинаю рубану зелень і знімаю з вогню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із солодким перцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *