Перейти до вмісту
Головна » Суп-пюре із капусти

Суп-пюре із капусти

    Суп-пюре із капусти

    «Діаменю» рецепт “Суп-пюре із капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    45 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г білокачанної капусти
    – 3 середні бульби картоплі
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – 1 зубок часнику
    – 1 ст. оливкової олії
    – зелень
    – сіль
    – перець чорний мелений

    Покрокове приготування суп-пюре із капусти

    Крок 1

    Очищені цибулину, моркву, картоплю та часник нарізаю середніми кубиками. Пасерую моркву та цибулю на оливковій олії близько 3-5 хвилин до м’якості моркви.

    Крок 2

    У каструлю з окропом (1 л) викладаю пасеровані овочі, картопля. Нарізаю капусту і також відправляю в каструлю. Варю на невеликому вогні до м’якості картоплі та капусти. І тільки потім солю суп і додаю прянощі.

    Крок 3

    Знімаю з вогню та даю настоятися близько 10 хвилин. Занурювальний блендер доводжу суп до консистенції пюре. При подачі на стіл посипаю подрібненою свіжою зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп-пюре із капусти. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *