«Діаменю» рецепт “Суп-пюре із капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
45 ккал
Інгредієнти
– 400 г білокачанної капусти
– 3 середні бульби картоплі
– 1 цибулина
– 1 морква
– 1 зубок часнику
– 1 ст. оливкової олії
– зелень
– сіль
– перець чорний мелений
Покрокове приготування суп-пюре із капусти
Крок 1
Очищені цибулину, моркву, картоплю та часник нарізаю середніми кубиками. Пасерую моркву та цибулю на оливковій олії близько 3-5 хвилин до м’якості моркви.
Крок 2
У каструлю з окропом (1 л) викладаю пасеровані овочі, картопля. Нарізаю капусту і також відправляю в каструлю. Варю на невеликому вогні до м’якості картоплі та капусти. І тільки потім солю суп і додаю прянощі.
Крок 3
Знімаю з вогню та даю настоятися близько 10 хвилин. Занурювальний блендер доводжу суп до консистенції пюре. При подачі на стіл посипаю подрібненою свіжою зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!