Перейти до вмісту
Головна » Суп-пюре з грибами

Суп-пюре з грибами

    Суп-пюре з грибами

    «Діаменю» рецепт “Суп-пюре з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    60 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г печериць
    – 1 середній кабачок
    – 1 морква
    – 300 г цвітної капусти
    – 1 цибулина
    – по пучку кропу та петрушки
    – 1 ст. рослинної олії
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування супу-пюре з грибами

    Крок 1

    Цибулю очищаю і дрібно кришу, нарізаю гриби і разом з цибулею злегка обсмажую на олії. Кабачок і морква чищу та нарізаю кубиками.

    Крок 2

    Цвітну капусту дрібно шаткують. Овочі заливаю водою, солю, перчу та варю до напівготовності. Даю трохи охолонути, поміщаю в блендер і доводжу до однорідної консистенції пюре.

    Крок 3

    Додаю гриби з цибулею, даю супу закипіти та варю ще близько 10 хвилин. Подаю, посипавши рубаною зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп-пюре з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *