«Діаменю» рецепт “Суп-пюре з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
60 ккал
Інгредієнти
– 200 г печериць
– 1 середній кабачок
– 1 морква
– 300 г цвітної капусти
– 1 цибулина
– по пучку кропу та петрушки
– 1 ст. рослинної олії
– сіль, перець – на смак
Покрокове приготування супу-пюре з грибами
Крок 1
Цибулю очищаю і дрібно кришу, нарізаю гриби і разом з цибулею злегка обсмажую на олії. Кабачок і морква чищу та нарізаю кубиками.
Крок 2
Цвітну капусту дрібно шаткують. Овочі заливаю водою, солю, перчу та варю до напівготовності. Даю трохи охолонути, поміщаю в блендер і доводжу до однорідної консистенції пюре.
Крок 3
Додаю гриби з цибулею, даю супу закипіти та варю ще близько 10 хвилин. Подаю, посипавши рубаною зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!