Перейти до вмісту
Головна » Суп телятини з квасолею

Суп телятини з квасолею

    Суп телятини з квасолею

    «Діаменю» рецепт “Суп телятини з квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    67 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г пісної яловичини
    – 300 г червоної квасолі
    – 2,5 л води
    – 1 морква
    – 2 картоплини
    – 2 томати
    – сіль на смак

    Покрокове приготування супу телятини з квасолею

    Крок 1

    Квасолю промиваю і замочую в холодній воді на ніч. М’ясо мою і варю до готовності. Дістаю, даю трохи охолонути, відокремлюю від кістки та нарізаю невеликими шматочками. Квасоля також відварюю до готовності 2,5 л води.

    Крок 2

    Картоплю мою, чищу та нарізаю кубиками. Залишаю на 30 хвилин у холодній воді, для видалення надлишкового крохмалю. Додаю до квасолі м’ясо, картоплю, натерту на великій тертці моркву та подрібнені в блендері томати.

    Крок 3

    Варю на малому вогні до повної готовності. Можна подавати так, а можна довести суп до однорідної консистенції з допомогою блендера. Вийде суп-пюре.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп телятини з квасолею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *