Перейти до вмісту
Головна » Суп з грибами та перловкою

Суп з грибами та перловкою

    Суп з грибами та перловкою

    «Діаменю» рецепт “Суп з грибами та перловкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    84 ккал

    Інгредієнти

    – 100 г кореня селери
    – 3 ст. рослинної олії
    – 2 ст. перлової крупи
    – 150 г квашеної капусти
    – 1/4 ст. сухих білих грибів
    – невеликий пучок петрушки
    – сіль на смак

    Покрокове приготування супу з грибами

    Крок 1

    Гриби промиваю, заливаю 1 ст. холодної води та даю настоятись 40 хвилин. Проціджую, рідину не виливаю. Гриби ще раз промиваю.

    Крок 2

    Перловку також промиваю, перекладаю в каструлю, додаю гриби, вливаю грибний настій та 1 л води. Солю та варю 40 хвилин.

    Крок 3

    Селеру нарізаю соломкою. У сковороду з олією викладаю селеру та капусту. Тушу на малому вогні під кришкою до 15 хвилин.

    Крок 4

    Перекладаю в каструлю до перловки та грибів. Томлю ще 10 хвилин. Подаю до столу, посипавши подрібненою петрушкою

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з грибами та перловкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *