Рецепт “Суп з ковбасками та помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 360 ккал, 12 г білків,
23 г жирів, 27 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 рубана цибулина
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ 4 свинячі ковбаски шматочками
❯ 2 ст. л. порошку каррі
❯ 800 мл м’ясного бульйону
❯ 4 ст. л. пюре з помідорів
❯ 1 ст. л. томата-пасти
❯ 2 ст. л. коричневого цукру
❯ 100 г кетчупу
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 6 ст. л. сметани
Покроковий процес приготування суп з ковбасками
Крок 1
Цибулю обсмажити на олії в сотейнику, додати ковбаски та обсмажити. Підмішати 1/2 карі, бульйон, пюре та томатпасту. Покласти цукор та кетчуп, посолити, поперчити. Довести до кипіння, на середньому вогні готувати прибл. 8 хв
Крок 2
Суп приправити каррі та сметаною. Добре подати з картоплею фрі.