Рецепт “Капустяне пюре з тріскою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 290 ккал, 6 г білків,
18 г жирів, 25 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 300 г свіжих лисичок (або 2 жмені сушених)
❯ 100 г бекону
❯ 1 цибулина
❯ 2 зубчики часнику
❯ 20 г вершкового масла
❯ 125 мл білого вина
❯ 0,9 л курячого бульйону
❯ 3 бульби картоплі
❯ 50 г консервованої кукурудзи
❯ 100 мл вершків
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 2 ч. л. соку лимона
❯ 1 ст. л. рубаного кропу
Покроковий процес приготування супу з лисичками
Крок 1
Гриби очистити, протерти вологою тканиною та нарізати. Цибулю та часник очистити, порубати. Бекон нарізати кубиками та злегка обсмажити на олії в каструлі. На жирі, що утворився обсмажувати до напівпрозорості цибулю. Додати часник і готувати, помішуючи, ще 1 хв.
Крок 2
Додати гриби та вино, через 5 хв влити бульйон, зменшити вогонь, накрити каструлю кришкою та варити суп 15 хв. Додати очищений та нарізану картоплю, варити ще 20 хв. За 2 хв до готовності супу підмішати кукурудзу та вершки. Суп посолити та поперчити, заправити соком лимона та кропом.