Перейти до вмісту
Головна » Суп з лисичками

Суп з лисичками

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Капустяне пюре з тріскою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 290 ккал, 6 г білків,
    18 г жирів, 25 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г свіжих лисичок (або 2 жмені сушених)
    ❯ 100 г бекону
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 20 г вершкового масла
    ❯ 125 мл білого вина
    ❯ 0,9 л курячого бульйону
    ❯ 3 бульби картоплі
    ❯ 50 г консервованої кукурудзи
    ❯ 100 мл вершків
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 2 ч. л. соку лимона
    ❯ 1 ст. л. рубаного кропу

    Покроковий процес приготування супу з лисичками

    Крок 1

    Гриби очистити, протерти вологою тканиною та нарізати. Цибулю та часник очистити, порубати. Бекон нарізати кубиками та злегка обсмажити на олії в каструлі. На жирі, що утворився обсмажувати до напівпрозорості цибулю. Додати часник і готувати, помішуючи, ще 1 хв.

    Крок 2

    Додати гриби та вино, через 5 хв влити бульйон, зменшити вогонь, накрити каструлю кришкою та варити суп 15 хв. Додати очищений та нарізану картоплю, варити ще 20 хв. За 2 хв до готовності супу підмішати кукурудзу та вершки. Суп посолити та поперчити, заправити соком лимона та кропом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з лисичками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *