«Діаменю» рецепт “Суп з яловичиною та гарбузом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
45 ккал
Інгредієнти
– 0,5 кг яловичого фаршу
– 300 г гарбуза
– 2 картоплини
– 2 моркви
– 1 цибулина
– 1 солодкий перець
– 3 зубки часнику
– 2 ч. л. оливкової олії
– 1 ст. томатів у власному соку
– 200 г печериць
– 1 л овочевого бульйону
– 1,5 ст. нарізаного шпинату
– зелень – на смак
Покрокове приготування супу з яловичиною
Крок 1
На лист викладаю шматочки гарбуза, картопля, нарізана на 4 частини, нарізані кубиками овочі: моркву, цибулю, перець і подрібнений часник. Збризкую маслом, перемішую та запікаю 30 хвилин при 220 градусах
Крок 2
Фарш обсмажую до золотистої скоринки. Дістаю овочі з духовки, додаю до них нарізані томати та гриби, запікаю ще 15 хвилин. Викладаю в каструлю, туди ж поміщаю фарш та бульйон, солю, перчу.
Крок 3
Тушу під кришкою 20 хвилин. Додаю шпинат та тушу ще 10 хвилин. Знімаю з вогню і посипаю подрібненою зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!