Перейти до вмісту
Головна » Суп з яловичиною та гарбузом

Суп з яловичиною та гарбузом

    Суп з яловичиною та гарбузом

    «Діаменю» рецепт “Суп з яловичиною та гарбузом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    45 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 кг яловичого фаршу
    – 300 г гарбуза
    – 2 картоплини
    – 2 моркви
    – 1 цибулина
    – 1 солодкий перець
    – 3 зубки часнику
    – 2 ч. л. оливкової олії
    – 1 ст. томатів у власному соку
    – 200 г печериць
    – 1 л овочевого бульйону
    – 1,5 ст. нарізаного шпинату
    – зелень – на смак

    Покрокове приготування супу з яловичиною

    Крок 1

    На лист викладаю шматочки гарбуза, картопля, нарізана на 4 частини, нарізані кубиками овочі: моркву, цибулю, перець і подрібнений часник. Збризкую маслом, перемішую та запікаю 30 хвилин при 220 градусах

    Крок 2

    Фарш обсмажую до золотистої скоринки. Дістаю овочі з духовки, додаю до них нарізані томати та гриби, запікаю ще 15 хвилин. Викладаю в каструлю, туди ж поміщаю фарш та бульйон, солю, перчу.

    Крок 3

    Тушу під кришкою 20 хвилин. Додаю шпинат та тушу ще 10 хвилин. Знімаю з вогню і посипаю подрібненою зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з яловичиною та гарбузом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *