Рецепт “Свиняче каре з начинкою зі шпинату, запечене з яблуками та картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 год.
У 1 порції: 890 ккал, 46 г білків,
66 г жирів, 29 г вуглеводів
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 1,4 кг свинячого каре
❯ 2 ст. л. смальцю
❯ 1 цибулина
❯ 3 зубчики часнику
❯ 2 ст. л. гірчиці
❯ 100 г бекону
❯ 2 жмені шпинату
❯ 8 бульб картоплі
❯ 2 яблука
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування каре
Крок 1
Нагріти духовку до 190 °. Цибулину та часник очистити, дрібно посікти та обсмажити на сковороді на 1/2 смальцю до прозорість. Сковороду зняти з вогню, обсмаженим овочам дати повністю охолонути. Шпинат вимити, перебрати та обсушити.
Крок 2
М’ясо вимити, обсушити, плівки зрізати, акуратно видалити кістку. М’ясо розкласти в пласт і злегка відбити, накривши харчовою плівкою, натерти сіллю та перцем, змастити гірчицею
Крок 3
Бекон нарізати тонкими скибочками та викласти на пласт. Викласти по центру м’ясного пласта шпинат і накрити його шаром обсмаженої цибулі з часником. Згорнути м’ясо в рулет і щільно зафіксувати його кулінарною ниткою
Крок 4
У формі для запікання розтопити смалець, що залишився та обсмажити м’ясо з начинкою зі всіх сторін
Крок 5
Картоплю очистити, вимити та нарізати четвертинками. Яблука вимити, обсушити та нарізати скибочками, видаливши серцевини з насінням. Підготовлені картопля та яблука викласти у форму до м’яса, добре перемішати, злегка поперчити. Форму накрити кришкою та помістити в духовку
Крок 6
М’ясо з картоплею та яблуками запікати у духовці під кришкою 30 хв. Продукти не перемішувати! Кришку зняти та продовжувати готувати ще 20 хв
Крок 7
Готове м’ясо перекласти в інший посуд, накрити листом алюмінієвої фольги та залишити за кімнатної температури на 10 хв. Кулінарну нитку видалити, м’ясо нарізати порційними шматочками
Крок 7
Картопля та яблука у формі акуратно перемішати, зверху викласти нарізане м’ясо. Добре подати з легкою овочевим салатом з горіхами