Перейти до вмісту
Головна » Сирдак баклажанний

Сирдак баклажанний

    Сирдак баклажанний

    «Діаменю» рецепт “Сирдак баклажанний” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    187 ккал

    Інгредієнти

    – 4 баклажани
    – 6-7 великих помідорів
    – 4 зубчики часнику
    – пучок зелені петрушки
    – 0,5 ч.л. куркуми
    – сіль
    – перець
    – 2 ст. л. рослинної олії

    Покрокове приготування сирдаку баклажанного

    Крок 1

    Баклажани мою і нарізаю товстими кружальцями. У сковороді розігріваю олію, додаю куркуму, перемішую та обсмажую баклажани з двох сторін на сильному вогні до золотистої скоринки

    Крок 2

    В окрему каструлю викладаю натерті на тертці помідори, проварюю їх 3-5 хвилин, додаю подрібнений часник та баклажани, солю, перчу та тушу протягом 10-15 хвилин.

    Крок 3

    Даю настоятись під кришкою. Подаю, посипавши рубаною зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирдак баклажанний. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *