«Діаменю» рецепт “Сирне суфле інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
140 ккал
Інгредієнти
– 200 г нежирного сиру
– 1 яйце
– 1 яблуко
– кориця – на смак
Покрокове приготування сирного суфле
Крок 1
Яблуко мою і натираю на дрібній тертці. Змішую його з протертим через сито сиром, можна взяти готовий м’який сир. Додаю яйце та перемішую до однорідної консистенції.
Крок 2
Якщо залишаться грудочки, можна збити блендером. Отриману масу викладаю у форму. Запікаю в духовці при температурі 160 градусів до утворення золотистої скоринки.
Крок 3
Суфле можна готувати та в мікрохвильовій печі (при якій температурі і який час читайте в інструкції). Коли страва охолоне, злегка присипаю корицею.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!