Перейти до вмісту
Головна » Сирне суфле

Сирне суфле

    Сирне суфле

    «Діаменю» рецепт “Сирне суфле інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    140 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г нежирного сиру
    – 1 яйце
    – 1 яблуко
    – кориця – на смак

    Покрокове приготування сирного суфле

    Крок 1

    Яблуко мою і натираю на дрібній тертці. Змішую його з протертим через сито сиром, можна взяти готовий м’який сир. Додаю яйце та перемішую до однорідної консистенції.

    Крок 2

    Якщо залишаться грудочки, можна збити блендером. Отриману масу викладаю у форму. Запікаю в духовці при температурі 160 градусів до утворення золотистої скоринки.

    Крок 3

    Суфле можна готувати та в мікрохвильовій печі (при якій температурі і який час читайте в інструкції). Коли страва охолоне, злегка присипаю корицею.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирне суфле. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *