«Діаменю» рецепт “Сирне желе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,1 ХО
181 ккал
Інгредієнти
– 250 г сметани
– 400 г сиру
– цукрозамінник (стевіозид) – на смак
– 1 ст. кип’яченої води
– 1 пакет швидкорозчинного желатину
– 2 ст. какао-порошку
– 0,5 ст. ягід
Покрокове приготування сирного желе
Крок 1
Розчиняю желатин у теплій воді, ставлю на малий вогонь. Постійно помішуючи, доводжу до кипіння (не кип’ятити!). Даю трохи охолонути.
Крок 2
Змішую сметану з сиром, додаю стевіозид та розчинений желатин. На дно посуду укладаю ягоди та заливаю їх половиною суміші. У суміш, що залишилася додаю какао, перемішую і обережно виливаю зверху, не перемішуючи.
Крок 3
Ставлю в холодильник для застигання на 2:00. Готове желе викладаю на тарілку
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!