Перейти до вмісту
Головна » Сирне желе

Сирне желе

    Сирне желе

    «Діаменю» рецепт “Сирне желе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,1 ХО
    181 ккал

    Інгредієнти

    – 250 г сметани
    – 400 г сиру
    – цукрозамінник (стевіозид) – на смак
    – 1 ст. кип’яченої води
    – 1 пакет швидкорозчинного желатину
    – 2 ст. какао-порошку
    – 0,5 ст. ягід

    Покрокове приготування сирного желе

    Крок 1

    Розчиняю желатин у теплій воді, ставлю на малий вогонь. Постійно помішуючи, доводжу до кипіння (не кип’ятити!). Даю трохи охолонути.

    Крок 2

    Змішую сметану з сиром, додаю стевіозид та розчинений желатин. На дно посуду укладаю ягоди та заливаю їх половиною суміші. У суміш, що залишилася додаю какао, перемішую і обережно виливаю зверху, не перемішуючи.

    Крок 3

    Ставлю в холодильник для застигання на 2:00. Готове желе викладаю на тарілку

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирне желе. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *