Перейти до вмісту
Головна » Сирні булочки

Сирні булочки

    Сирні булочки

    «Діаменю» рецепт “Сирні булочки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,9 ХО
    198 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г сиру
    – 1 яйце
    – 0,5 ч.л. соди
    – 1 ст. льняного борошна
    – сіль і стевіозид – на смак

    Покрокове приготування сирних булочок

    Крок 1

    Змішую сир, соду, сіль та стевіозид. Вбиваю яйце і ретельно перемішую. І тільки потім починаю додавати борошно невеликими. порціями. Поступово втручаю муку в тісто.

    Крок 2

    Розділяю тісто на частини та формую булочки. Викладаю булочки на змащену олією лист.

    Крок 3

    Запікаю в духовці за 150 град. протягом 30 хвилин. Подаю випічку разом із нежирним сиром

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирні булочки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *