Рецепт “Сирний десерт з персиками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 40 хвилин
У 1 порції: 460 ккал, 7 г білків,
28 г жирів, 46 г вуглеводів
Інгредієнти
На 8 порцій:
❯ 4 яєчні жовтки
❯ по 80 г борошна та цукру
❯ 2 яєчні білки
❯ 4 г желатину
❯ 250 г сиру
❯ 250 мл вершків
❯ 1/2 ч. л. тертої цедри апельсина
❯ 300 г консервованих персиків у власному соку
Покроковий процес приготування сирного десерту
Крок 1
Нагріти духовку до 180 °. Жовтки збити у пишну масу із цукром. Всипати просіяне борошно, перемішати. Окремо збити в міцну піну білки та невеликими порціями ввести в тісто, акуратно перемішуючи ложкою. Вилити тісто на вистелену папером для випікання деко шаром ок. 1-1,5 см і випікати 15 хв.
Крок 2
Желатин замочити у 100 мл соку від персиків на 10 хв. Нагрівати набряклий желатин разом із соком на дуже слабкому вогні, доки він повністю не розчиниться.
Крок 3
Сир протерти через сито і змішати з вершками та цедрою апельсина. Ввести охолоджену желатинову суміш
Крок 4
З бісквітного коржа вирізати вісім гуртків. На дно товстостінних келихів помістити по одному кухлі бісквіту.
Зверху шарами викласти сирний крем та шматочки фруктів. Прибрати у холодильник на 1 год. За бажанням прикрасити десерт шапочкою з 2 білків, збитих зі 150 г цукру, і підрум’янити пістолетом для фламбування.