Перейти до вмісту
Головна » Сирний десерт з персиками

Сирний десерт з персиками

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Сирний десерт з персиками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 40 хвилин
    У 1 порції: 460 ккал, 7 г білків,
    28 г жирів, 46 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 4 яєчні жовтки
    ❯ по 80 г борошна та цукру
    ❯ 2 яєчні білки
    ❯ 4 г желатину
    ❯ 250 г сиру
    ❯ 250 мл вершків
    ❯ 1/2 ч. л. тертої цедри апельсина
    ❯ 300 г консервованих персиків у власному соку

    Покроковий процес приготування сирного десерту

    Крок 1

    Нагріти духовку до 180 °. Жовтки збити у пишну масу із цукром. Всипати просіяне борошно, перемішати. Окремо збити в міцну піну білки та невеликими порціями ввести в тісто, акуратно перемішуючи ложкою. Вилити тісто на вистелену папером для випікання деко шаром ок. 1-1,5 см і випікати 15 хв.

    Крок 2

    Желатин замочити у 100 мл соку від персиків на 10 хв. Нагрівати набряклий желатин разом із соком на дуже слабкому вогні, доки він повністю не розчиниться.

    Крок 3

    Сир протерти через сито і змішати з вершками та цедрою апельсина. Ввести охолоджену желатинову суміш

    Крок 4

    З бісквітного коржа вирізати вісім гуртків. На дно товстостінних келихів помістити по одному кухлі бісквіту.
    Зверху шарами викласти сирний крем та шматочки фруктів. Прибрати у холодильник на 1 год. За бажанням прикрасити десерт шапочкою з 2 білків, збитих зі 150 г цукру, і підрум’янити пістолетом для фламбування.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирний десерт з персиками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *