Рецепт “Сирний пиріг з апельсинами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Вершкове масло – 100 грамів
– Борошно – 210 грамів
– Сода – 0,5 ч. ложки
– Сир – 250 грамів
– Яйце – 1 штука
– Цукор – 100 грамів
– Апельсини – 3 штуки
Покроковий процес приготування сирного пирога
Крок 1
Ставимо духовку на розігрів до 180 градусів. У м’яке вершкове масло додаємо просіяне борошно та підлогу чайної ложки соди. Змішуємо і перетираємо до отримання дрібної пісочної крихти.
Крок 2
У 250 г сиру додаємо одне яйце і 100 г цукру. Перемішуємо до однорідного стану. Якщо суміш вийшла густою, додайте ще одне яйце.
Крок 3
Чистимо апельсин і нарізаємо півкільцями (можна використовувати будь-які фрукти).
Крок 4
У форму для запікання насипаємо половину пісочної крихти та злегка утрамбовуємо. Виливаємо сирну начинку і рівномірно засипаємо другою половиною пісочної крихти. Зверху викладаємо часточку апельсина і відправляємо до духовки на 40 хвилин.