Рецепт “Сирний пиріг з ягодами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 250 ккал, 7 г білків,
28 г жирів, 14 г вуглеводів
Інгредієнти
На 8 порцій:
❯ 80 г вершкового масла
❯ кілька крапель ванільної есенції
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ 120 мл кукурудзяного сиропу
❯ 250 г сиру
❯ 1 яйце
❯ по 50 г кукурудзяного та полб’яного борошна
❯ 1 ч. л. розпушувача
❯ 300 г свіжих або заморожених ягід (малина, чорниця)
Покроковий процес приготування сирного пирігу
Крок 1
Нагріти духовку до 160 °. Розм’якшене масло з’єднати у мисці з сиром, додати ванільну есенцію, сироп, сік лимона, яйце і перемішати до отримання однорідної маси. Всипати обидва види борошна з розпушувачем і перемішати
Крок 2
Тісто вилити у вистелену папером для випікання форму, посипати ягодами та випікати 30 хв. Готовому пирогу дати повністю охолонути та розрізати на порційні шматки. За бажанням посипати випічку цукровою пудрою.