Перейти до вмісту
Головна » Сирний штрудель із полуницею

Сирний штрудель із полуницею

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Сирний штрудель із полуницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 125 г борошна
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 100 мл теплої води
    ❯ сіль
    Для начинки:
    ❯ 2 яблука
    ❯ 125 г полуниці
    ❯ 50 г цукру
    ❯ 1 ч. л. соку лимона
    ❯ 250 г сиру
    ❯ 100 мл вершків
    ❯ 20 г вершкового масла
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру

    Покроковий процес приготування сирного штруделю

    Крок 1

    Борошно просіяти зі щіпкою солі та, вливаючи теплу воду, руками вимісити гладке однорідне тісто. На борошні, що присипає, робочої поверхні розкотити тісто в тонкий пласт. Перекласти тісто на кухонний рушник і розтягнути руками пласт дуже тонкий прямокутник.

    Крок 2

    Для начинки полуниці та яблука вимити та обсушити. Полуницю нарізати шматочками, яблука, очистивши від шкірки, нарізати кубиками та збризкати соком лимона. Сир розтерти з вершками, цукром та ванільним цукром.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 175 °. Деко змастити рослинною олією. На тісто викласти начинку і, піднімаючи краї рушника, згорнути в рулет. Виріб перекласти на підготовлений лист швом вниз і випікати ок. 35 хв.

    ВОДИ МЕНШЕ!
    Ягоди здебільшого не люблять тривалі “ванни”. Найпростіший спосіб – викласти ягоди в друшляк невеликим шаром і промити під проточною теплою водою. Або ж викласти на душлаг і у ньому кілька разів занурити ягоди в ємність із теплою водою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирний штрудель із полуницею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *