Перейти до вмісту
Головна » Сирний суп з горошком

Сирний суп з горошком

    Сирний суп з горошком

    «Діаменю» рецепт “Сирний суп з горошком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    82 ккал

    Інгредієнти

    – 90 г плавленого сиру
    – 2 картоплини
    – цибулина
    – 0,5 моркви
    – 150 г зеленого горошку
    – 2 ст. рослинної олії
    – лавровий лист
    – сіль
    – чорний перець та зелень – на смак

    Покрокове приготування сирного супу

    Крок 1

    Картоплю очищаю, нарізаю кубиками, викладаю в киплячу воду і варю 10 хвилин. Морква та цибулю очищаю, нарізаю та обсмажую на олії до м’якості 3-4 хвилини.

    Крок 2

    Додаю її в каструлю до картоплі. Плавлений сирок нарізаю дрібними кубиками та відправляю до каструлі. Перемішую

    Крок 3

    Готую суп, помішуючи, приблизно 10 хвилин до розчинення сиру. Додаю в суп зелений горошок та лавровий лист. Варю 5 хвилин. Солю, перчу. Додаю зелень та знімаю з вогню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирний суп з горошком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *