«Діаменю» рецепт “Сирники у духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,8 ХО
248 ккал
Інгредієнти
– 250 г знежиреного сиру
– 1 яйце
– 1 ст. вівсяних пластівців
– щіпка солі
– замінник цукру – на смак
Покрокове приготування сирників у духовці
Крок 1
Вівсяні пластівці заливаю 1/4 ст. гарячої води та залишаю на 5 хвилин для набухання. Сир розминаю виделкою, змішую з набряклими пластівцями.
Крок 2
Додаю сіль та цукрозамінник (Стевіозид). Все ретельно перемішую, щоб вийшла однорідна консистенція. Деко застилаю папером для випікання, змащую олією.
Крок 3
Викладаю сирники на лист. Випікаю близько 40 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!