Перейти до вмісту
Головна » Сирники у духовці

Сирники у духовці

    Сирники у духовці

    «Діаменю» рецепт “Сирники у духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,8 ХО
    248 ккал

    Інгредієнти

    – 250 г знежиреного сиру
    – 1 яйце
    – 1 ст. вівсяних пластівців
    – щіпка солі
    – замінник цукру – на смак

    Покрокове приготування сирників у духовці

    Крок 1

    Вівсяні пластівці заливаю 1/4 ст. гарячої води та залишаю на 5 хвилин для набухання. Сир розминаю виделкою, змішую з набряклими пластівцями.

    Крок 2

    Додаю сіль та цукрозамінник (Стевіозид). Все ретельно перемішую, щоб вийшла однорідна консистенція. Деко застилаю папером для випікання, змащую олією.

    Крок 3

    Викладаю сирники на лист. Випікаю близько 40 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирники у духовці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *