Перейти до вмісту
Головна » Сиров’ялене м’ясо

Сиров’ялене м’ясо

    Сиров'ялене м'ясо

    «Діаменю» рецепт “Сиров’ялене м’ясо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0 ХО
    220 ккал

    Інгредієнти

    – 1 кг будь-якого м’яса
    – 2-3 ст. солі
    – 2-3 зубчики часнику
    – прянощі – на смак

    Покрокове приготування сиров’яленого м’яса

    Крок 1

    Розрізаю м’ясо на 4 великі шматки, укладаю у 3-літрову банку, пересипавши сіллю. Ставлю у холодильник на 3 дні.

    Крок 2

    Після обтираю м’ясо насухо, натираю прянощами та подрібненим часником, загортаю кожен шматок у марлю
    і підвішую в прохолодному місці на кілька днів, щоб воно підв’ялилось.

    Крок 3

    Такий продукт гідна заміна сиров’яленої ковбаси, тільки без шкідливих добавок.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сиров’ялене м’ясо. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *