«Діаменю» рецепт “Ситний салат із гранатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
198 ккал
Інгредієнти
– 300 г вареної яловичини
– 3 яйця
– 200 г зерен гранату
– 100 г ядер волоських горіхів
– 50 г сиру
– 100 г йогурту
Покрокове приготування салату із гранатом
Крок 1
Яловичину та варені яйця нарізаю кубиками, горіхи рублю, сир натираю на тертці.
Крок 2
Викладаю салат шарами. На дно кладу м’ясо, змащу його йогуртом без добавок, потім викладаю горіхи, яйця, сир. Усі шари промазую йогуртом. Зверху страву прикрашаю зернами гранату
Зазначені значення ХО є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!