Рецепт “Ситний салат по-грецьки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 год.
У 1 порції: 320 ккал
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
– 500 г картоплі
– 4 помідори
– 1 великий стручок червоного солодкого перцю
– 100 г зеленої цибулі
– 100 г сиру фета
– 100 г оливок без кісточок
– по 2 гілочки петрушки та базиліка
– 6 ст. л. оливкової олії
– 1 ст. л. винного оцту
– сіль
– мелений чорний перець
Покроковий процес приготування салату по-грецьки
Крок 1
Картоплю вимити та відварити у киплячій підсоленій воді до готовності. Воду злити, картоплі дати охолонути та нарізати кружальцями.
Крок 2
Помідори вимити та обсушити та нарізати кубиками. Стручок солодкого перцю розрізати на половинки, видалити плодоніжку з насінням, нарізати м’якуш соломкою. Цибулю почистити, вимити та нарізати кільцями. Сир фета нарізати маленькими кубиками, оливки – кільцями. Зелень порубати.
Крок 3
Для соусу оливкову олію збити віночком з винним оцтом, посолити та поперчити
Крок 3
Усі інгредієнти скласти в миску та перемішати. Розкласти по тарілках, полити приготованим соусом, залишити на 15 хв і подати на стіл.