Перейти до вмісту
Головна » Ситний салат по-грецьки

Ситний салат по-грецьки

    Ситний салат по-грецьки

    Рецепт “Ситний салат по-грецьки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 год.

    У 1 порції: 320 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 500 г картоплі
    – 4 помідори
    – 1 великий стручок червоного солодкого перцю
    – 100 г зеленої цибулі
    – 100 г сиру фета
    – 100 г оливок без кісточок
    – по 2 гілочки петрушки та базиліка
    – 6 ст. л. оливкової олії
    – 1 ст. л. винного оцту
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування салату по-грецьки

    Крок 1

    Картоплю вимити та відварити у киплячій підсоленій воді до готовності. Воду злити, картоплі дати охолонути та нарізати кружальцями.

    Крок 2

    Помідори вимити та обсушити та нарізати кубиками. Стручок солодкого перцю розрізати на половинки, видалити плодоніжку з насінням, нарізати м’якуш соломкою. Цибулю почистити, вимити та нарізати кільцями. Сир фета нарізати маленькими кубиками, оливки – кільцями. Зелень порубати.

    Крок 3

    Для соусу оливкову олію збити віночком з винним оцтом, посолити та поперчити

    Крок 3

    Усі інгредієнти скласти в миску та перемішати. Розкласти по тарілках, полити приготованим соусом, залишити на 15 хв і подати на стіл.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ситний салат по-грецьки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *