Перейти до вмісту
Головна » Тарт із яблук у заварному кремі

Тарт із яблук у заварному кремі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Тарт із яблук у заварному кремі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    Для тесту:
    ❯ 250 г борошна
    ❯ 125 г вершкового масла
    ❯ 100 г цукру
    ❯ 60 г мелених лісових горіхів
    ❯ 1 яйце
    Для змащування:
    ❯ 80 г смородинового джему
    ❯ 1 ст. л. води
    Для заварного крему:
    ❯ 200 мл молока
    ❯ 4 жовтки
    ❯ 3 ст. л. цукру
    ❯ 2 ст. л. крохмалю
    ❯ 100 мл вершків
    Для «троянд»:
    ❯ 12 солодких червоних яблук
    ❯ 125 мл апельсинового соку
    ❯ 105 г цукру
    ❯ 110 г вершкового масла

    Покроковий процес приготування тарту із яблук

    Крок 1

    Масло посікти, просіяти на нього борошно, додати цукор, горіхи та розім’яти на дрібну крихту. Вбити яйце і вимісити гладке тісто. Тісто розкотити, вистелити їм форму, зробивши бортики, часто наколоти виделкою і випікати бл. 20 хв при 190. Джем змішати з водою, прогріти та за допомогою кулінарного пензлика змастити готову основу тарта.

    Крок 2

    Для крему жовтки розтерти з цукром, крохмалем та 70 мл молока. В окремому посуді молоко і вершки, що залишилося, довести до кипіння, влити жовткову масу і, постійно помішуючи, готувати, поки крем не почне густіти.
    Готовий крем влити на підготовлену основу торта.

    Крок 3

    Яблука вимити, обсушити та за допомогою овочерізки мандоліни нарізати тонкими поздовжніми гуртками. Олію розтопити та перемішати в мисці з цукром та соком. Викласти в суміш нарізані яблука. Дати яблукам настоятися
    при кімнатній температурі 10–15 хв: вони стануть м’якими та гнучкими. З розм’якшених гуртків яблук (по кілька штук) згорнути «трояндочки» і вставити їх у крем.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарт із яблук у заварному кремі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *