Перейти до вмісту
Головна » Тарт полуничний із сиром

Тарт полуничний із сиром

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Тарт полуничний із сиром інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    Для основи:
    ❯ 240 г борошна
    ❯ 60 г цукру
    ❯ 150 г вершкового масла
    ❯ 1-2 ст. л. холодної води
    ❯ сіль
    Для начинки:
    ❯ 500 г полуниці
    ❯ 2-4 ст. л. цукру
    ❯ 1 стручок ванілі
    ❯ 1 ст. л. яблучного оцту
    ❯ 500 г сиру
    ❯ 100 г жирних вершків
    ❯ 100 г цукру

    Покроковий процес приготування тарту із сиром
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Для тіста масло розім’яти в крихту з цукром, борошном та 1/4 ч. л. солі, влити воду та вимісити гладке тісто. Сформувати з тесту брусок, загорнути в харчову плівку та помістити в холодильник на 40 хв.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Полуницю промити, великі ягоди нарізати половинками та викласти у форму для запікання. Покласти на ягоди розламаний навпіл стручок ванілі, додати цукор, оцет та запікати 10 хв при 200 °.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Тісто розкотити, вислати їм форму для випікання. накрити пергаментом, випікати 15 хв при 180 ° Сир збити з цукром та вершками в пишну масу. Викласти на основу, що остигнула. На сир викласти полуницю.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарт полуничний із сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *