Рецепт “Тарт полуничний із сиром інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
Інгредієнти
На 6 порцій:
Для основи:
❯ 240 г борошна
❯ 60 г цукру
❯ 150 г вершкового масла
❯ 1-2 ст. л. холодної води
❯ сіль
Для начинки:
❯ 500 г полуниці
❯ 2-4 ст. л. цукру
❯ 1 стручок ванілі
❯ 1 ст. л. яблучного оцту
❯ 500 г сиру
❯ 100 г жирних вершків
❯ 100 г цукру
Покроковий процес приготування тарту із сиром
Крок 1
Для тіста масло розім’яти в крихту з цукром, борошном та 1/4 ч. л. солі, влити воду та вимісити гладке тісто. Сформувати з тесту брусок, загорнути в харчову плівку та помістити в холодильник на 40 хв.
Крок 2
Полуницю промити, великі ягоди нарізати половинками та викласти у форму для запікання. Покласти на ягоди розламаний навпіл стручок ванілі, додати цукор, оцет та запікати 10 хв при 200 °.
Крок 3
Тісто розкотити, вислати їм форму для випікання. накрити пергаментом, випікати 15 хв при 180 ° Сир збити з цукром та вершками в пишну масу. Викласти на основу, що остигнула. На сир викласти полуницю.