Перейти до вмісту
Головна » Тарт з сиром та помідорами

Тарт з сиром та помідорами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Тарт з сиром та помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 пакетики поленти швидкого приготування
    ❯ 2 ст. л. вершкового масла
    ❯ 8–10 невеликих помідорів (бажано різного кольору)
    ❯ 2 стебла селери
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 200 г тертого сиру
    ❯ кілька гілочок чебрецю
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування тарту з сиром та помідорами

    Крок 1

    Поленту приготувати, як описано на упаковці, посолити на смак і перемішати із вершковим маслом.

    Крок 2

    Селеру і помідори вимити, обсушити, кілька помідорів нарізати половинками та відкласти для подачі, решту нарізати скибочками.

    Крок 3

    Селеру нарізати невеликими шматочками. Часник очистити, дрібно посікти та обсмажувати на сковороді на гарячому маслі 3 хв. Додати селера і, перемішуючи, готувати ще 3-4 хв.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 180 °. Поленту перемішати з обсмаженим часником, селери та 1/2 сиру і викласти у змащену олією форму для запікання шаром прибл. 4 сантиметри.

    Крок 5

    Посипати поленту рештою тертим сиром і запікати прибл. 20 хв. За 5-7 хв до кінця приготування викласти на виріб нарізані половинками помідори, добре поперчити, збризкати олією і посипати листочками чебрецю.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарт з сиром та помідорами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *