Перейти до вмісту
Головна » Тефтелі свинячі

Тефтелі свинячі

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Тефтелі свинячі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    198 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 500 г свинини
    ❯ 150 г вівсяної крупи
    ❯ 100 г сиру
    ❯ цибулина
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 ч.л. сушена базиліка
    ❯ по 2ст. томатної пасти та соєвого соусу
    ❯ 1 ст. рослинної олії
    ❯ сіль і перець

    Покрокове приготування тефтелей свинячих

    Крок 1

    М’ясо нарізаю шматочками, пропускаю через м’ясорубку разом із цибулею. Вівсяну крупу варю до напівготовності, даю охолонути, додаю до фаршу. Туди ж відправляю яйце, дрібно натертий сир, сіль, перець та базилік, перемішую.

    Крок 2

    Ставлю у холодильник на 40 хвилин. Формую невеликі тефтелі, викладаю на деко, змащене олією. Томатну пасту розбавляю водою, додаю соєвий соус, перемішую та заливаю тефтелі.

    Крок 3

    Запікаю у розігрітій до 200 град. духовці близько години.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тефтелі свинячі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *