Перейти до вмісту
Головна » Телятина з айвою та чорносливом

Телятина з айвою та чорносливом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Телятина з айвою та чорносливом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 1 кг телятини
    ❯ 50 мл. соку лимона
    ❯ 1 ч. л. мускатного горіха
    ❯ 100 мл рослинної олії
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 плоди айви
    ❯ 200 г чорносливу
    ❯ 100 мл томатної пасти
    ❯ 1/2 пучка кінзи
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування телятини з айвою

    Крок 1

    М’ясо нарізати великими кубиками, у мисці присипати мускатним горіхом, збризкати соком лимона та залишити при кімнатній температурі на 10 хв.

    Крок 2

    У сотейнику на гарячому маслі обсмажувати м’ясо 10 хв, часто перевертаючи. Влити 70 мл гарячої води та готувати без кришки 10 хв. М’ясо перекласти в інший посуд.

    Крок 3

    Айву вимити, очистити і, видаливши серцевини, нарізати великими кубиками. Чорнослив залити окропом водою на 5 хв. та відкинути на сито.

    Крок 4

    Цибулину очистити, дрібно нарізати та обсмажувати у сотейнику на жирі, що залишився після приготування м’яса, 3хв. Додати айву та чорнослив і готувати 5-8 хв. Повернутись у сотейник м’ясо, додати томатну пасту, влити 80 мл гарячої води, посолити, поперчити та готувати 10 хв.

    Крок 5

    Кинзу промити, перебрати, обсушити та дрібно порубати. Додати кінзу до м’яса і добре прогріти.

    Сьогодні ми дізналися як готується Телятина з айвою та чорносливом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *