Рецепт “Телятина з айвою та чорносливом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 1 кг телятини
❯ 50 мл. соку лимона
❯ 1 ч. л. мускатного горіха
❯ 100 мл рослинної олії
❯ 1 цибулина
❯ 2 плоди айви
❯ 200 г чорносливу
❯ 100 мл томатної пасти
❯ 1/2 пучка кінзи
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування телятини з айвою
Крок 1
М’ясо нарізати великими кубиками, у мисці присипати мускатним горіхом, збризкати соком лимона та залишити при кімнатній температурі на 10 хв.
Крок 2
У сотейнику на гарячому маслі обсмажувати м’ясо 10 хв, часто перевертаючи. Влити 70 мл гарячої води та готувати без кришки 10 хв. М’ясо перекласти в інший посуд.
Крок 3
Айву вимити, очистити і, видаливши серцевини, нарізати великими кубиками. Чорнослив залити окропом водою на 5 хв. та відкинути на сито.
Крок 4
Цибулину очистити, дрібно нарізати та обсмажувати у сотейнику на жирі, що залишився після приготування м’яса, 3хв. Додати айву та чорнослив і готувати 5-8 хв. Повернутись у сотейник м’ясо, додати томатну пасту, влити 80 мл гарячої води, посолити, поперчити та готувати 10 хв.
Крок 5
Кинзу промити, перебрати, обсушити та дрібно порубати. Додати кінзу до м’яса і добре прогріти.